Uw persoonlijke makelaar

Verhuur

Heeft u woonruimte die u (tijdelijk) wilt verhuren, dan bent u bij onze verhuurmakelaars op het juiste adres. RandstadWonen is al meer dan 20 jaar dé verhuurexpert in Haarlem en omstreken. Naast onze kennis en expertise op het gebied van verhuur, heeft RandstadWonen een uitgebreid contactbestand bestaande uit grote en klein relocatiebureaus, collega makelaars, grote internationals en diverse organisaties werkzaam met en voor expats. Voor u als verhuurder nemen wij het gehele verhuurproces uit handen. Van woningopname tot de officiële oplevering. Probleemloos, snel en vertrouwd.

Beheer

Wilt u nog verder worden ontzorgd (technisch, administratief en/of commercieel), dan verzorgen we graag ook het volledige vastgoedbeheer zodat u er verder geen omkijken naar heeft.


Nieuwe huurder

U heeft ongetwijfeld meegekregen dat de expatmarkt nog steeds groeiend is in de randstad. Deze huurders weten ons al een aantal jaar goed te vinden, zowel zelf als via hun relocation advisors als via grote internationale kantoren in en om de randstad. Dit maakt dat RandstadWonen zichzelf inmiddels expert mag noemen op de expatmarkt en u duidelijk kan adviseren over deze doelgroep en hun wensen.

 

 

E-mail: info@randstadwonen.nl
Telefoon: +31 (0)23 5 490 490

Stuyvesantstraat 75
2023 KM Haarlem