Wit u een franchise?

Franchisen bij RandstadWonen
Dé verhuurmakelaar voor tijdelijke woonruimte in de Randstad. Met een team van gedreven professionals bemiddelt RandstadWonen al meer dan 15 jaar in tijdelijke huur en verhuur van woonruimte voor expats, bedrijfsleven en particulieren.
Door deze jarenlange ervaring en opgebouwde zakelijke contacten heeft RandstadWonen haar kwaliteit inmiddels ruimschoots bewezen. Kennis van zaken, betrouwbaar, hoge mate van service en optimale flexibiliteit zijn de belangrijkste kenmerken van RandstadWonen.

RandstadWonen is lokaal betrokken
RandstadWonen gelooft in de kracht van betrokkenheid en regionale kennis. Om een hoog serviceniveau te kunnen bieden, werken we met zelfstandige ondernemers die hun stad en regio goed kennen maar die het bovenal vanzelfsprekend vinden het serviceniveau te hanteren dat zo kenmerkend is voor RandstadWonen. De ontwikkelingen op de woningmarkt voor de langere termijn maken huren tot een aantrekkelijke optie voor een snelgroeiende doelgroep. Als u de uitdaging aan wilt gaan en RandstadWonen franchisenemer wilt worden in uw regio, dan maken wij graag kennis met u.

Ondersteuning vanuit RandstadWonen HQ
Voorafgaand aan de start van uw eigen RandstadWonen vestiging volgt u een opleidingstraject om zowel vakkennis als systeemkennis op te doen. Daarna gaat u aan de slag! U maakt woningpresentaties en huurwaardebepalingen, brengt zakelijke en particuliere huurders en verhuurders bij elkaar en begeleidt de oplevering aan het begin en einde van de huurperiode. In dit proces wordt u ondersteund door een geavanceerd CRM systeem en heeft u een eigen aanspreekpunt: uw persoonlijke franchisemanager.

RandstadWonen Franchise biedt u verder ondersteuning op het gebied van marketing, acquisitie en administratie. Daarnaast beheert RandstadWonen Franchise de RandstadWonen website die gekoppeld is aan het CRM systeem, allemaal zaken waar u als ondernemer geen omkijken naar heeft. U kunt doen waar u goed in bent: het bemiddelen in verhuur van woonruimte!

Wilt u onderdeel worden van het succesvolle RandstadWonen team?
Grijp dan uw kans om samen met ons uw eigen onderneming op te starten.

Heeft u interesse in het ondernemerschap binnen de RandstadWonen formule? Of heeft u vragen over de franchiseformule van RandstadWonen? Vraag dan snel informatie aan!